Helmplicht & Omkeuren

Helmplicht

Per 1 januari 2023 gaat de helmplicht voor snorscooters helaas in... Bij ons kunt u terecht voor de juiste helm die u dient te dragen - let op dit is geen normale scooter- of motorhelm! Wij hebben verschillende helmen op voorraad, loop gerust eens binnen voor een model naar uw smaak.

Helmplicht & Omkeuren

Daarnaast kunnen wij van uw huidige snorscooter een bromscooter maken. Hierbij wisselt uw huidige scooter van een blauw snorfietskenteken naar een geel bromfietskenteken. Let wel dit process vereist een volledige keuring bij de Rijksdienst voor het wegverkeer (RDW). De RDW keurt uw scooter volledig vergelijkbaar met een APK-keuring. Laat RW Scooters & Motoren deze keuring voor u verzorgen zodat u niet voor onaangename verassingen omt te staan bij de RDW. Wij maken uw scooter keuringklaar voor de RDW-keuring, gaan indien gewenst met uw scooter naar het RDW-keuringscentrum voor de omkeuring van snorscooter naar bromscooter!

Keuren bij WOK-melding

RW Scooters & Motoren heeft jarenlange ervaring met keuringen bij de RDW. Heeft u een WOK-melding op uw scooter of motor? Geen probleem, wij kunnen uw scooter of bromfiets RDW-keuring-klaar maken zodat u met een gerust hart naar de keuring kunt gaan.